Over Karin

 

'Ik breng rust in verandering'

Drive, authenticiteit, enthousiasme, openheid en eerlijkheid kenmerken mij. Als erkend HBO-gediplomeerd Energetisch Therapeut en Coach met horeca & management achtergrond weet ik hoe belangrijk rust, vertrouwen en verbinding tussen mensen is. Dit is de basis voor balans en succes in je leven. Bij de Academie voor Holistische Geneeswijzen Terreel ben ik afgestudeerd op Stress en Burn-out. Mijn specialisme is het brengen van rust en balans in jouw energiesysteem. Bij Fysio-, Hapto- en Ademtherapeut Hans Timmermans heb ik de opleiding tot Epiphora Coach afgerond.

Het is mijn drive en passie de authentieke kracht van iemand boven te halen en deze te vertalen naar concrete beweging in verandering. Zo begeleid ik cliënten en ondernemers in verandering naar een ideaal, gezond en doelgericht leven en streven. Hierin ga ik bevlogen, kritisch en slagvaardig met je aan het werk. Indien de situatie er echter om vraagt zal ik je doorverwijzen of adviseren vakmensen uit mijn netwerk te raadplegen.

Ik inspireer mensen hun impact te vergroten door de beweging te maken naar positief denken en handelen vanuit authentieke kracht, door dichtbij zichzelf te komen en te blijven.

Als ondernemer, moeder en partner weet ik dat combineren van hart & hoofd hierbij van essentieel belang is.

Karin Strik